Over Kiwa CMR

We creëren op onafhankelijke wijze vertrouwen in de agro-, feed- en foodsector door bij te dragen aan de transparantie van de kwaliteit, de veiligheid en de duurzaamheid van producten, processen en organisaties, evenals van persoonlijke en milieu prestaties. We doen dit met gedegen kennis en met behulp van doordachte ICT toepassingen.

Kiwa CMR wil een grote nationale en internationale aanbieder van test-, inspectie- en certificatie- activiteiten worden voor de gehele keten in de agro-, feed- en foodsector.

Wilt u meer lezen over Kiwa CMR en onze bedrijfseenheden, klik hier voor ons activiteitenverslag.

MVO en Kiwa CMR

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft voor Kiwa CMR een integrale betekenis, waarbij duurzaamheid van groot belang is. Kiwa CMR is afhankelijk van de maatschappelijke omgeving waarin het opereert en voert werkzaamheden uit die bijdragen aan de kwaliteit van deze omgeving. De belangrijkste MVO-thema’s van Kiwa CMR zijn voedselveiligheid, dierenwelzijn, veiligheid & goede arbeidsomstandigheden, goede prijs-/kwaliteitverhoudingen en duurzame inzetbaarheid. Voor meer informatie klik hier.